X

KALİTE



Üretim tesisimiz ve tüm süreçler en yüksek uluslararası kalite, güvenlik ve çevre standartlarıyla şekillenmiştir.
Hammadde girişinden, üretime, paketlemeden ürünlerin  teslimine kadar tüm süreçler izlenmekte, kayıt altında tutulmakta ve her proseste en iyi sonuca ulaşmak adına kati standartlar çerçevesinde uygulanmaktadır.  
Kuruluşunun başından beri yüksek kalite ve performans sunan ürünler üretmeyi ilke edinen Sonnenflex, Dünya standartlarındaki üretimini gerekli kalite ve güvenlik sertifikalarıyla da belgelemiş bir firmadır.
2011 yılında, Şirketimiz Dünya çapında sayılı üreticinin yer aldığı,  oSA (Organisation for Safety of Abrasives) adıyla bilinen ve sektörün yüksek kalite ve güvenlik standartlarını belirleyen kurumların başında gelen bu organizasyonun, prestijli oSA sertifikasını almaya hak kazanmıştır. Periyodik olarak yapılan denetlemelerle de bu işbirliği yıllardır sürmektedir.
Aynı zamanda, FEPA (the Federation of European Producers of Abrasives) kuruluşunun da üyesi olan Sonnenflex, bu kurumun dünyanın önde gelen üreticileriyle paylaştığı standartlarını da tüm proseslerinde uygulamaktadır. 
Bunun yanında IS0 9001 Kalite yönetim sistemi sertifikasına sahip olan firmamız, üretimden planlamaya kadar tüm süreçlerde kaliteden ödün vermeyen anlayışını devam ettirmektedir.
Sonnenflex ve Euro-Cut markalarımız ile ürettiğimiz aşındırıcı taşlar TS EN12413, kaplanmış aşındırıcılar ise TS EN13743 güvenlik normlarına göre üretilmekte ve üst düzey güvenlik kriterlerini yerine getirmektedir. 

Sonnenflex Global

Sonnenflex ile fazlasını keşfedin!